Житомирським десантникам доставили 30 тон необхідних вантажів

18 Серпня 2014 15:38
antikor.com.ua

antikor.com.ua

У неділю зі Слов’янська повернулась вантажівка, яка цього разу благополучно доставила 30 тон необхідних вантажів для бійців 95-ї аеромобільної бригади.
Необхідних продуктів, води, речей, спорядження та особистих передач зібрали стільки, що завантажили 2 контейнери.

Допомогу за підтримки першого заступника Житомирського міського голови Сергія Сухомлина збирають всі житомиряни в громадській приймальні Першого заступника Глави адміністрації Президента Геннадія Зубка. Також активно до збору допомоги долучаються військові, які постійно передають передачі на Схід.

«Хочу повідомити рідним наших військових, що настрій у хлопців бойовий. Вони налаштовані на перемогу», – розповідає координатор збору допомоги Григорій Плевако. Також він нагадує, що коли вантажівка повертається зі Сходу до Житомира, нею можна перевезти речі військових, які їм потрібно передати додому.

«Машина їде щотижня із Житомира до місця розташування 95-ї бригади. Ми відвозимо особисті передачі на Схід і так само можемо забрати речі військових додому. Якщо у когось є така потреба, можна телефонувати і домовитись, де і коли у Житомирі забрати привезені речі: у громадській приймальні Геннадія Зубка чи на КПП військової частини на у районі Богунії», – говорить Григорій.

Адреса громадської приймальні: м. Житомир, вул. Бородія 32/98. Т: (0412) 46 57 54.

Також Григорій розповідає, що цього тижня до Житомира зі Сходу приїхало 6 військових у відпустку. А щоб підтримати патріотичний дух та душевну рівновагу, із Житомира до місця розташування 95-ї бригади поїхав капелан. За словами Григорія Плевако це вже не перша поїздка. Ще з початку АТО духовні настоятелі Житомирщини щиро підтримують наших військових, передають їм та відвозять особисто Біблії, молитовники, ікони. Для багатьох військових це надзвичайно важливо, адже віра надає сил у надскладних умовах боротьби за волю України та мир у нашій державі.