В Житомирі на дитячому фестивалі моди, краси та таланту обрали найкрасивіших дівчат

26 Серпня 2014 13:14
1.zt.ua

1.zt.ua

Юні красуні Житомира у трьох вікових категоріях змагалися за перемогу дитячому фестивалі моди, краси та таланту  “Міні-Міс “, а більш старші дівчата  – за право представляти наш регіон на всеукраїнсьому етапі “Міні топ-модель”.

На сцені Палацу культури 18 учасниць – вихованиць модельного агенства “Gloria Model style” , яке й виступило організатором заходу, представили три основні виходи.

Спочатку вони дефілювали у яскравих костюмах “Квіткових фей”, потім представили глядачам незвичну “Подорож до Китаю”, а на завершення порадували чудернацькими образами “Пеппі Довгапанчоха”.

У перервах між виходами конкурсанток,  “Привіт з Парижу” передавали інші учениці “Gloria Model style“, а також дивували танцювальними й вокальними вміннями.

На нагородження потенцій “Міні-міс” та “Міні топ-моделі” вийшли у коктейльних сукнях. Корони й стрічки Третіх, Других та Перших Віце-Міс отримали більшість дівчат, а от основних переможниць лише чотири.

Зокрема, Анна Сич стала “Міні Топ-модель Житомира-2014”. Відповідний конкурс в нашому в місті проводився вперше.

Серед старшої групи корону “Мін-Міс Житомира-2014” отримала Анастасія Гринчук-Романова, у середній віковій категорії – Анастасія Хімич, а в найменших – Марина Товщик.

Анастасію Войтко відзначили в додатковій номінації “Міні-Міс Стиль” та подарували безкоштовну фотосесію для журналу, а посмішка дівчинки підкорила члена журі Юлію Карпову і та вручила красуні сертифікат на навчання в акторській школі.

Окрім цього, традиційно всі конкурсантки отримали подарунки від партнерів та спонсорів свята.

Між іншим, заступник директора агенства Катерина Шуть   подякувала батькам дівчаток, які теж вклали свою душу у підготовку доньок, а також запропонувала мамами піднятися до своїх красунь і підтримати їх на сцені.

Юлія ДЕМУСЬ

qU-5Dy8SBjg sNtRRsUfG5k 2w-uiylcTB4 rzF5ohnzUZQ Dp3vN4ipXDU 8RTni13VqxU Vj2EOftZF7A bWDdV5ambAg

 

Джерело: 1.zt.ua