Житомирські триатлоністи долучилися до велотуру «ВСІ ЗА МИР»

28 Серпня 2014 16:38
1.zt.ua

1.zt.ua

Житомирщина долучилася до відкритого велотуру «ВСІ ЗА МИР». Загалом, марафон охопить 80 міст України, Грузії, Білорусії та Росії. Зауважимо, що мета цього спортивного заходу – закликати світову громадськість сприяти припиненню збройного конфлікту на сході України.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації

28 серпня із майдану С. П. Корольова керівник проектів та основний учасник велотуру «ВСІ ЗА МИР» Нодар Берідзе вирушив до Рівного. Під час цього маршруту велосипедист планує зробити зупинку у Новограді-Волинському. Разом із тим, у рамках такого турне він має намір відвідати і обласні центри Східної України.

Здійснюючи веломандрівку, Нодар Берідзе буде збирати підписи людей, котрі висловлюватимуться «за мир». Зокрема на Житомирщині він планує зібрати мінімум 50 тисяч таких голосів.

Із Житомира Нодара Берідзе супроводжуватимуть чемпіони України та майстри спорту з триатлону, члени збірних команд України та Житомирської області – Діана Машевська, Сергій Кохан і Віктор Генчіков на чолі із Заслуженим тренером України з триатлону, головою федерації триатлону Житомирської області, старшим тренером збірної команди Житомирської області Наталією Кирилович. Участь у заході також брала провідний тренер ДЮСШ «Авангард» Наталія Бігун.

Нагадаємо, що велотур «ВСІ ЗА МИР» стартував у Києві 24 серпня. Його ініціатор – грузинський спортсмен, 14-разовий рекордсмен «Книги рекордів Гіннеса» Джумбер Лежава, котрий раптово помер за місяць до втілення свого задуму.

Джерело: zhitomir.info