На житомирській СТО 10% від суми усіх ремонтів перерахують на армію

2 Вересня 2014 13:23
zhitomir.info

zhitomir.info

Підрихтувати свою автівку і заодно допомогти українській армії відтепер можна у Житомирі.

На СТО, яка знаходиться за адресою вул. Ватутіна, 170а, кожні 10% від ремонту автомобіля будуть перераховуватися на потреби військовослужбовців, які нині перебувають в зоні проведення антитерористичної операції.

Благодійну акцію «Разом ми сила»  ініціювало керівництво компаній «Форвард-класік» та «Полісся Моторс Груп», які є офіційними дилерами Honda та Renault у Житомирі.

«Раніше ми допомагали армії, але це трохи по-іншому виглядало. Ми самі зі своїх коштів закуповували різні необхідні речі, продукти. А зараз ми хочемо залучити наших клієнтів, показати, що армії потрібно допомагати. У нас навіть акція називається так – «Разом ми сила», – говорить директор компанії ТОВ «Форвард-Класік» Володимир Яворський.

Допомагати українській армії має кожен, наша сила у єдності і взаємопідтримці, – вважають постійні клієнти СТО, тому таку ініціативу одразу сприйняли добре.

«Тільки позитивно сприймаємо. Я думаю, якщо дану ініціативу підхопить кожна бізнес-структура, це не такі великі кошти, а разом в сумі для збройних сил – це значні гроші будуть», – говорить корпоративний клієнт СТО Ігор Ладан.

Акція стартувала 1 вересня і триватиме впродовж місяця. Допомагати українським військовослужбовцям власники автосалонів збираються і надалі.

 

Джерело: zhitomir.info