Спортсмен з Житомирщини здобув “бронзу” на чемпіонаті світу з боротьби

11 Вересня 2014 10:36
1.zt.ua

1.zt.ua

Малинчанин, срібний призер Олімпійських ігор в Лондоні-2012, Валерій Андрійцев, приніс першу медаль збірній України на чемпіонаті світу з боротьби, що проходить в столиці Узбекистану Ташкенті. У ваговій категорії 97 кілограм (вільна боротьба) наш спортсмен завоював бронзу.
Про це повідомляє “Спортивний Житомир“.

У стартовому поєдинку Андрійцев переміг туркмена Нурагди Каратаєва. У поєдинку 1/8 фіналу він здолав олімпійського чемпіона Лондона-2012 Джейкоба Ворнера з США. Саме Ворнеру Андрійцев програв у фіналі ХХХ Олімпіади в Лондоні-2012, тож тепер отримав реванш. В ходы поєдинку українець програв з рахунком 1:3, але зумів вирвати перемогу з рахунком 5:3.

У чвертьфіналі Валерій Андрійцев поступився азербайджанцю Хетагу Гашимову з рахунком 1:5. Але в поєдинку за третє місце зумів вибороти перемогу у грузинського суперника Елізбара Одікадзе.

Ще двоє українських вільників програли свої поєдинки за бронзу: Олександр Хоцяновський в категорії до 125 кг поступився в сутичці за третє місце росіянину Хаджімурат Гацалова, а Рустам Дудаєв в категорії до 74 кг програв Олімпійському чемпіону та дворазовому чемпіону світу Джордану Барроуз із США.

Джерело: 1.zt.ua