Житомирський бронетанковий завод передав 16 бронемашин силам АТО

16 Вересня 2014 16:05
1.zt.ua

1.zt.ua

Державне підприємство “Житомирський бронетанковий завод”, який входить до складу державного концерну “Укроборонпром”, передав після капітального ремонту 16 бронемашин українським військовим на Донбас.

Про це повідомляє прес-служба “Укроборонпрому”.

Зокрема, зазначено, що серед 16 бронемашин – БМД, БМП, БРЕМ.

Директор ДП «ЖБТЗ» Сергій Бутенко зауважив, що підприємство суттєво завантажило виробничі потужності, але готове збільшити обсяги відремонтованої техніки. Водночас Сергій Бутенко наголосив на необхідності прискорити укладання договорів з Міноборони України на виконання робіт, а також спростити процедуру контролю і технічної прийомки військовими представниками Міноборони.

Водночас голова профспілки підприємства Володимир Маркосьян повідомив, що три виїзні ремонтні бригади підприємства постійно перебувають у зоні проведення АТО. Вони оперативно ремонтують та відновлюють бойову техніку, зокрема системи озброєння, пошкоджену під час бойових дій.

В.Маркосьян також повідомив, про рішення запросити на стажування студентів Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу. Майбутні інженери уже опановують фах на одному з найбільших підприємств області.

Джерело: 1.zt.ua