В Романові провели дитячий турнір з футболу

23 Вересня 2014 17:35
1.zt.ua

1.zt.ua

Романів гостинно, уже вдруге, зустрічав Всеукраїнський дитячий турнір з футболу за сприяння Фонду підтримки соціальних ініціатив ім. О.Блохіна.

Про це повідомляє департамент сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА.

На турнір прибуло вісім команд. Дві команди футбольного клубу «Оболонь» м. Києва: «Оболонь» та «Смєна», команда «Угольок» з Донецької області, команда з м. Житомира «Авангард», команда Бердичівської ДЮСШ та команди ДЮСШ смт Романова, Чуднова та м. Баранівки. У змаганнях брали участь юнаки 2002 року народження і молодші.

Свято розпочалось із підняття Державного прапора України та прапора Романівського району. Усі команди та і усі присутні на стадіоні проспівали гімн нашої держави, завершивши його словами «Слава Україні!», «Героям Слава!». Загалом на стадіоні панував дуже патріотичний настрій. Такі вигуки тривали протягом усього турніру.

Після урочистостей розпочався турнір, який проходив на двох полях.

Усі присутні на стадіоні з цікавістю  стежили не тільки за матчами, які були без сумніву цікавими, наповненими голами, ігровими моментами, але і за емоціями дітей та їх тренерів.

Отож, перше місце посіла команда «Смєна» м.Київ, на другу сходинку піднялась команда «Угольок» м. Білозерськ Донецької області, третя сходинка дісталась «Оболоні» м. Київ.  Трішки не дотягнула до призера Житомирська команда «Авангард». Кращі гравці отримали і особливі подарунки.

Джерело: 1.zt.ua