На Малинщині 27 вересня відбулись фінальні ігри футбольного чемпіонату чемпіонату

1 Жовтня 2014 16:39
infomalin.biz

infomalin.biz

27 вересня відбулись фінальні ігри районного чемпіонату з футболу, у якому взяло участь 12 команд.

У цьому сезоні до бажаючих позмагатися за перемогу приєдналася і команда «Чайка» (с. Н.Вороб’ї), що свідчить не лише про популярність футболу, але й про ефективність впровадження Програми розвитку фізичної культури та спорту у районі.

Цього року переможців визначали і в лізі «Надія» (команди, які у загальному заліку зайняли (7-9 місце), і у вищій лізі (команди, які зайняли 1-3 місце). 20 вересня відбулось нагородження ліги «Надія», у якій переможцем стала команда «Мрія» (с.Слобідка), на ІІ місці – «Урожай» (с.Українка), на ІІІ місці – «Сокіл» (смт Чоповичі ).

Переможцями районного чемпіонату з футболу у вищій лізі стали: ІІІ місце – «Колос» (с. Головки) ІІ місце – «Будівельник» (смт Гранітне) І місце – «Залізничник» («Пинязевицьке кар’єроуправління»).

Титул «Кращий бомбардир» отримав Прокопчук Ігор («Будівельник»), «Прогрес року» – команда «Чайка» (с. Н. Вороб’ї). Команди привітали заступник голови райдержадміністрації О.В. Осадчий, начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту С.В. Барановська та голова районної федерації футболу Ю.А. Зубчук.

Переможців нагороджено медалями, кубками та дипломами. Наступними вихідними стартує розіграш кубка «Осінь» з футболу, на участь в якому зробили заявку 12 команд.