У Житомирі визначили переможців дитячого Гран-Прі 2014 з шахів

1 Жовтня 2014 16:34
park.sokolniki.com

park.sokolniki.com

27-28 вересня 2014 року в Житомирі,  в приміщенні 25-го гарнізонного Будинку офіцерів, пройшов четвертий етап дитячого Гран-Прі 2014 Житомирської області з шахів «Лідери шахової мережі», – повідомляє “Восьмий корпус”.

Тематика змагань була присвячена сучасним соціальним мережам в інтернеті, де юні та дорослі шахісти мають можливість спілкуватись в режимі реального часу і підтримувати дружні зв’язки, незалежно від того, в якій точці земного шару вони знаходяться.

На відкритті змагань учасників привітали відомий тренер Житомирської області Л.М. Новофастовський та президент ФШЖО А.М. Сачук.

Виступаючі зазначили, що це остання «генеральна репетиція» для учасників, котрі представлятимуть область на Чемпіонаті України до 12 років, котрий розпочинається вже 3-го жовтня.

Участь у турнірі прийняли 84 шахіста, серед яких чемпіон Гран-Прі Яременко Андрій та срібна медалістка Чемпіонату області серед дівчат до 12 років Герасимчук Юлія. Даний турнір проводився у 7 турів.

Переможцем турніру прогнозовано став Яременко Андрій (Коростишів), показавши 100% результат. На другій сходинці Герасимчук Юлія (Коростишів), котра набрала 6 очок із 7 поступившись лише переможцю. Бронзову медаль, вперше в своїй кар’єрі завоював Усков Михайло (Житомир), 4.5 очки із 7, котрий не міг стримати своїх радощів і навіть батьки Міши підходили дякувати організаторам.

Кращий результат серед дівчат показала Ратнер Марія, з Житомира ( 4 очки із 7).

Джерело: 0412.ua