Обласна філармонія розпочала свій новий сезон концертом симфонічної музики в житомирському драмтеатрі

4 Жовтня 2014 10:18
zt-news.org.ua

zt-news.org.ua

Але вже за місяць завершиться капітальний ремонт приміщення філармонії і глядачі побачать залу старого житомирського театру у тому вигляді, якою вона була 100 років тому.
“Все іде за планом і протягом трьох тижнів в нас буде готова концертна зала, два вестибюлі і сцена. Люди працюють, все добре і незабаром відкриємося”, – зазначив директор філармонії Петро Даценко.
У новому концертному сезоні продовжиться співпраця з різними філармонійними колективами України. Вже є домовленості про обмінні концерти з Кіровоградом, Хмельницьким, Тернополем. І, звичайно, в новому сезоні в Житомирі буде багато виступів столичних музикантів.
“Дуже багато запрошених, наш план ми склали ще півроку тому. Ми із задоволенням запрошуємо симфонічний оркестр Національної філармонії, державний естрадно-симфонічний оркестр, буде хор “Хрещатик” і хор “Київ”, будуть джазові колективи, окремі виконавці – піаністи, скрипалі, вокалісти, а також дуети і тріо”.
Філармонійна афіша вже 14 жовтня запрошує житомирську публіку на концерт оркестрової групи національного ансамблю танцю імені Павла Вірського. Повідомляє Житомирська Хвиля

Джерело: zt-news.org.ua