У Житомирі пройде фестиваль екранних мистецтв «Пілігрим»

16 Жовтня 2014 12:52

З 3 по 9 листопада 2014 року у Житомирі на базі коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка пройде Другий фестиваль екранних мистецтв «Пілігрим».

Про це Житомир.info повідомив оргкомітет фестивалю.

Фестиваль проводиться раз на два роки у м. Житомирі.

Засновники Фестивалю – управління культури Житомирської облдержадміністрації, Житомирський коледж культури і мистецтв імені Івана Огієнка та Cпілка кінематографістів України.

Організатори Фестивалю – управління культури облдержадміністрації, коледж культури і мистецтв, музей космонавтики імені С. П. Корольова Житомирської обласної ради.

Завданням Фестивалю визначені створення та популяризація соціально значущих, культурологічних, освітніх, наукових, розважальних, молодіжно-студентських фільмів, програм та мультимедійних проектів, Інтернет-показів та художніх і документальних короткометражних фільмів; сприяння творчій реалізації; обмін досвідом учасників та проведення майстер-класів членами журі, що сприятимуть підвищенню режисерської та операторської майстерності учасників фестивалю.

В рамках Фестивалю проводиться конкурс кращих екранних творів.

Участь у Фестивалі та Конкурсі безкоштовна.

До участі у Конкурсі запрошуються студенти вищих і середніх навчальних закладів, працівники професійних студій телебачення будь-яких форм власності та підпорядкування, члени дорослих і дитячо-юнацьких кіно-, телезакладів, аматорських студій і гуртків, індивідуальні аматори екранного мистецтва.

Детальніша інформація на афіші:

zhitomir.info

zhitomir.info

Джерело: zhitomir.info