Для бійців 30 бригади з Новоград-Волинська житомирські школярі влаштували концерт

19 Грудня 2014 09:31
1.zt.ua

1.zt.ua

Святковий концерт з нагоди новорічних свят з піснями й танцями для житомирських військових 95 бригади і бійців 30 бригади з Новоград-Волинська влаштували 18 грудня учні та вчителі школи № 36.

Співали про Україну й українців, козаків, перемогу та героїв нації, а хлопцям, які приїхали у відпустку із зони АТО бажали бути сил й наснаги.

Директор школи розповів, що за 32 роки своєї педагогічної діяльності жодного разу так не хвилювався як перед зустріччю з військовими. З початком подій на Сході разом з колегами, учнями і їх батьками допомагали захисникам. Деякі потреби допомагали покривати навчальні заклади Польщі, з якими співпрацює житомирська школа.

Присутні на заході військовослужбовці зізнаються, що підтримку свого народу відчувають завжди. Особливо радіють дитячим малюнкам, які приходять разом із посилками, зберігають їх, перечитують листівки.

Чергові подарунки гостям роздали учні 5 класу – солодощі та долоньки з побажаннями, а перед цим виконали спільно композицію про українську мову.

Під кінець зустрічі військові аплодували стоячи та дякували за концерт, обіймали й цілували дітей та фотографувалися з ними.

Юлія ДЕМУСЬ

Джерело: 1.zt.ua