В Карпати — в умовах кризи? Огляд цін на популярних лижних курортах

17 Лютого 2015 10:34
ridna.ua

ridna.ua

Кожного року середина зими – піковий період лижного сезону, однак в сьогоднішніх реаліях ситуація дещо змінилася. Для багатьох українців відпочинок став занадто дорогим задоволенням через високий та нестабільний курс долара.

Туристів цього року поменшало, кажуть власники карпатських готелів. Зазвичай на новорічні свята – справжні аншлаги, а цьогоріч відчутно, що люди почали економити.

Шукаючи найдоступніші варіанти зимового відпочинку в Україні, ми звернули увагу на сайти, де зібрані знижки на будь-які товари та послуги. В тому числі – і на туристичні та відпочинкові. Скориставшись популярнім порталом-агрегатором акцій та розпродажів Скидочник, спробували проаналізувати, де можна гарно відпочити в Карпатах та скільки насправді можна зекономити.

Буковель

Буковель – найпопулярніший курорт в українських Карпатах. Тут найрозвиненіша інфраструктура, найдовші схили та найбурхливіше життя.

001

Незважаючи на свою популярність, багато готелів цього курорту пропонують широкий ряд знижок. Наприклад, 4 дні і 3 ночі (для двох, з 2-х разовим харчуванням) у відому готелі Free Way обійдуться в 1199 грн, замість 2460 грн. Та і загалом, в середньому, 3-4 дні відпочинку (зі знижкою) обійдуться вам в 1500 грн на двох, що майже вдвічі дешевше від звичайної ціни.

002

004

Драгобрат

Курорт Драгобрат відомий своїми височенними горами, тому шанувальникам екстремального спорту тут має сподобатись. Драгобрат також має дуже розвинену інфраструктуру, траси різних рівнів складності, неперевершену природу хвойних лісів та найчистіше гірське повітря. Однак, незважаючи на ряд переваг, відпочиваючих тут також менше ніж зазвичай, тому пропонуються знижки.

003

Наприклад, готель Зелена дача відкриє свої двері усім бажаючим за 899 грн на 4 дні (для двох), замість 1830 грн. Насправді, ця пропозиція досить вигідна, адже до вартості входить 2-разове харчування, користування мангалом, більярдом, настільним тенісом, футболом та хокеєм. Тому тут буде чим зайнятися ввечері кожному членові родини.

009

Ціни на готелі в Драгобраті коливаються від 1079 грн до 2000 грн за 4 дні відпочинку з усіма зручностями.

Поляна

Селище Поляна огорне вас гуцульськими традиціями, національними стравами, колоритними людьми та неймовірною природою. Поблизу поселення можна покататись на лижах, бордах і навіть взяти в прокаті снігоходи або квадроцикли. Місцевість тут значно спокійніша, аніж в попередніх курортах, тому тут дійсно можна відпочити від міського шуму та шаленого ритму життя.

005

Зупинитись на декілька днів удвох тут можна менше ніж за 1000 грн. Наприклад , 4 дні в котеджіПодих струмка вам обійдеться в 745 грн (на двох), замість 1490 грн. У вартість включені сніданки, оздоровлення мінеральною водою, настільні ігри, безкоштовна парковка та багато іншого.

006

Готель Континент пропонує варіант поселення на 3 дні всього лише за 499 грн, замість 1560 грн. Незважаючи на малу вартість, сюди входить цілий комплекс розваг: сніданки, оздоровлення водою, більярд, настільний футбол, катання на велосипедах, масаж, відвідування фітнес залу, басейн, безкоштовний wi-fi та ін…

Загалом, у цьому курорті можна відпочити досить бюджетно: від 500 до 1000 грн за 4 дні відпочинку.

Яремче

Курорт Яремче – один із найвідоміших місць для відпочинку в Карпатах. Яремче знаходиться в Івано-Франківській області, в долині річки Прут, що приваблює туристів своїми бурними водами поміж височенних гір.

008

Наприклад, комфортний 4-х денний відпочинок обійдеться вам у 1200—1600 грн (у відомих готелях Welland, Татарів Делюкс ) зі знижкою, замість 2000—2600 грн.

Ознайомившись з величезною кількістю пропозицій, ми дійшли висновку, що відпочинок в Карпатахзі знижкою – досить вигідний варіант для усіх сторін, адже готелі отримують більше клієнтів, а туристи відпочивають в люксових апартаментах за доступну ціну. Тому радимо скористатися такою можливістю, вибратись на чисте повітря, в українські Карпати, щоб отримати задоволення від прекрасної природи та активного відпочинку маленької подорожі «вихідного дня».

Джерело: ridna.ua