На Житомирщині субсидії можна буде оформити через пошту

5 Квітня 2015 11:02
www.novini-zt.info

www.novini-zt.info

У прес-центрі облдержадміністрації 3 квітня відбулося підписання Меморандуму про співпрацю в сфері надання послуг поштового зв’язку. Документ підписали голова облдержадміністрації Сергій Машковський, голова обласної ради Віталій Француз та директор Житомирської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олександр Нечипорук.

Меморандум має на меті забезпечити ефективні механізми доставки документів для оформлення субсидій та легкість отримання результату. Завдяки цьому документу на Житомирщині вперше буде реалізований безконтактний спосіб отримання субсидій.

Введений в області механізм співпраці з відділеннями УДППЗ «Укрпошта» значно спростить координацію між організаціями, що надають житлово-комунальні послуги, органами соціального захисту та органами державної фіскальної служби.

Як результат – жителям Житомирщини не доведеться стояти в чергах. Завдяки поштового зв’язку в кожне домогосподарство надійдуть зразки документів, громадяни відправлять їх до органів соціального захисту та отримають відповідь про розмір субсидії.