Гороскоп України

23 Серпня 2015 13:05
news.bigmir.net

news.bigmir.net

Кожне творіння у Всесвіті має індивідуальний астрологічний «паспорт», де відображена програма еволюційного розвитку з різноманітними циклами. Відхилення від визначеного курсу протипоказане. Невирішення одної проблеми породжує ще складніше випробування. Все має виконуватися своєчасно і максимально продуктивно. Це є чітким підтвердженням на тлі останніх трагічних подій в державі.

Святкування 24 річниці незалежності проходиться в складні часи.

Аналізуємо гороскоп України, чому так сталося, звідки прийшла біда?

По перше: самотужки розвиватися країна не здатна, оскільки тотально залежна від чужих ресурсів, життєдайне джерело — це кредити, інвестиції, якими слід раціонально користуватися для економічного розквіту. За нехлюйство –кара. Плюс консервативний спротив всьому прогресивному, страх розриву з традиційним минулим. Сфера демократії суспільства, реформ, модернізацій, новаційних технологій, газу, нафтопродуктів є кармічним прокляттям, закладеним в гороскопі — тут будуть вічні проблеми, спокуса зловживань. А ще, чого гріха таїти, наш народ страждає надзвичайною меркантильністю, що заважає духовному розвитку.

По друге: транслятором благодатних енергій є армія, якої насправді в минулі роки не існувало, тобто енергетична «матриця» країни була знеструмлена, що є нахабним порушенням, яке у Космосі безкарно не проходить. Тепер за нехтування платимо кров’ю, адже критична маса допущених помилок перевершила межу і ситуації розгортаються за фатальним сценарієм (підтвердження: бойові дії розпочалися в затемнення Сонця). Військове протистояння сягне кульмінації в жовтні, а потім піде на спад і ще триватиме півтора року. На щастя збройні сили переживають пік розквіту, у нас неодмінно буде чудова армія, і як не парадоксально, вона разом з головнокомандуючим є ангелом охоронцем і запорукою благополуччя народу у майбутньому.

Донбас знаходиться під знаком Діви, але останній рік Діва потерпала від впливу злих сил, тепер все позаду, психологічна аура регіону оздоровиться, адже сам Творець бере її під свій покров. Вересень-жовтень період визначальних подій, де наша доля залежить від сусідів і зарубіжних держав. Максимально проясниться хто чим «дихає», в стосунках наступить крутий поворот.

Стосовно анексії Криму. Це територія Скорпіона, що конфліктує з Тільцем (Україна –Тілець), Скорпіон – на відміну від «заземленого» консервативного Тельця — «термоядерний реактор», що поглинає весь негатив і вибухає сягнувши критичної маси, запускаючи процес масштабної трансформації суспільства. Ті ексцеси є балансувальним важелем для повноцінного розвитку держави (Тельця), який приспав пильність, розслабився і… отримав фатальний сюрприз. А для Росії цей ласий шмат з езотеричної точки зору потрібен для відпрацювання чорної державної карми.

І про найболючіше: тандем «Україна – Путін». Астрологічна картина драматична, для України Путін дійсно є демонічною фігурою, злим провокатором ілюзіоністом, що штовхає в гріховну прірву(аби відпрацювати власну чорну карму), але як мовиться, спокушається той, хто слабкий, духовно незрілий. Отже нинішню складну обстановку за Небесним планом слід сприймати як гартувальний іспит для нації і ми його маємо пройти з гідністю та відродитися. Наступний екзамен буде через 9 років.

Космічний вектор розвитку держави вказує на відбудову державно виконавчої структури, де слід дотримуватися юридичних і духовних законів, однак тут не все так просто, в цій сфері верховодить лукавий, штовхаючи на гріховодний шлях і ще півтора року будемо гірко сьорбати заварену кашу.

Гороскоп держави має надзвичайний вплив на долю кожного жителя, і при зміні місця проживання, еміграції те, що на роду написано на даній території проживання, втрачає свою значимість

Найбільше в Україні таланить ЛЕВАМ, шансів самореалізуватися, бути щасливими і популярними хоч греблю гати. Але при умові повного «перезавантаження» смаків, уподобань, життєвих цінностей, уміння вписатися в нову реальність.

ОВНАМ теж буде жити комфортно, якщо зуміють адаптуватися до обставин, будуть мобільними, винахідливими, регулярно вчитимуться новому, спрямовуватимуть колосальний потенціал в творче русло і… кохатимуться з роботою. І лише в кар’єрному рості невезіння.

У СТРІЛЬЦІВ то злети то падіння, що є карою за промахи, але тут, як кажуть, не згрішивши не покаєшся. Вашу полум’яну харизму не загасити, головне не бути транжирою чи жадюгою, все воздасться на кар’єрних теренах, тут вас оберігають янголи.

А ось бідолахам КОЗОРОГАМ слід низько вклонитися, взяти над ними шефство, у всьому допомагати, адже це цапи відбувайли, що відпрацьовують чорну карму держави.

ДІВИ ж навпаки зможуть продемонструвати всебічно свої таланти, їх скрізь любитимуть і шануватимуть, опікуватимуть таємні покровителі, з фінансами проблем не буде.

У ТЕЛЬЦІВ з кар’єрним ростом — пробуксовки, зате пощастить з особистим життям, будете жаданими і любимими, матимете комфортний сімейний тил, талановитих дітей.

БЛИЗНЯТ допікатиме хронічний брак грошей для реалізації задумів, вчіться жити на власні кошти, не беріть кредитів, то кабала, потрапивши в залежність від чужих ресурсів перетворитеся на психопата. Щаслива сім’я –ось ваша свята обитель.

ТЕРЕЗАМ слід опиратися на покровителів друзів з вищих кіл, бути неформальним лідером в колективі, не афішувати про свою діяльність, аби привабити фортуну. Вдома орудують нечисті сили, тому тягніть лямку сімейних негараздів спокійно, бо тут ви безсилі. Можна періодично для компенсації втрачених сил від’їжджати за кордон.

ВОДОЛІЇ можуть блискуче влаштувати шлюбне життя, не упускайте цей шанс, партнера вам пошле Всевишній благородного і щедрого. Тільки нікого не обманюйте, будьте скрізь чесними, справедливими шахрайські авантюри — це могила, яку ви собі викопаєте.

РАКИ матимуть все, що заманеться, але апетити слід вчасно приборкувати. А ось в шлюбному житті не таланитиме, бо тут вас бомбардуватимуть злі духи.

СКОРПІОНИ будуть метатися між роботою та сімєю, розквіт в кар’єрі вам гарантований, якщо зумієте встигати на два фронти, опікувати домочадців і займатися улюбленою професією, що є творчим покликанням, дружитимете з достойними особами. З ким попало не водіться.

РИБАМ слід помірковано обирати друзів, бо тут лукавий може підсунути свиню, зате на роботі ви будете в фаворі, в подружжі теж складуться гармонійні стосунки. Бережіть шлюбні узи, як зіницю ока, і все у вас складеться якнайкраще.

Астролог Любов ШЕХМАТОВА

Джерело: Хрещатик