Микола Томенко: Українці всього світу – єднайтеся!

8 Вересня 2015 14:50
zakarpattya.net.ua

zakarpattya.net.ua

7 вересня народний депутат України, засновник Фонду «Рідна країна» Микола Томенко та Надзвичайний і Повноважний Посол України в Латвійській Республіці Євген Перебийніс відвідали українську школу в Ризі, де під час зустрічі з викладачами відзначили важливість української роботи за кордоном, особливо, молоді.

Микола Томенко поінформував, що його Фонд вже протягом кількох років здійснює низку просвітницьких проектів з метою, зокрема, і формування позитивного іміджу України в світі, пропагування української історії, культури, традицій, архітектури, природи тощо.

Від Фонду «Рідна країна» Микола Томенко передав школі та українським організаціям Латвії факсимільне видання «Альбому малюнків Тараса Шевченка», аудіовидання «Слуханка для української малечі», «Класика української літератури. Живі голоси», «Головні пісні та мелодії України», DVD-диски з фільмами про «7 історичних чудес України», «7 природних чудес України», «7 чудес України: замки, палаци, фортеці», а також подарунки від Національного олімпійського комітету України.