На Житомирщині визначать «Кращу книгу року»

16 Вересня 2015 10:42
1.zt.ua

1.zt.ua

З метою визначення кращих художніх, краєзнавчих, наукових, довідкових, дитячих видань, підтримки та заохочення книговидавців, письменників області, популяризації читання, мистецтва творення книги та підвищення рівня поліграфії управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської обласної державної адміністрації з 1 вересня 2015 року розпочало прийом заявок до участі в обласному щорічному конкурсі «Краща книга року».

Видання можуть подавати творчі спілки видавництва, видавничі організації, поліграфічні та книготорговельні підприємства, науково-дослідницькі, навчальні, громадські і творчі організації, бібліотеки, редакції друкованих ЗМІ та автори книг.

Конкурс проводиться за такими номінаціями:

«Мій край», «Особистість і доба», «З глибини знань», «Поезія року», «Проза року», «Світ дитинства», «Кращий літературний дебют», «Мистецтво друку», «Гран-прі».

До участі приймаються видання, які вийшли друком протягом року, що передує даті проведення Конкурсу.

Заявка на кожну номінацію Конкурсу разом з 3 екземплярами видання подається згідно з установленою формою до 1 жовтня 2015 року в управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, що знаходиться за адресою:м. Житомир, майдан С. П. Корольова, 1, кім. 236.
Заявку на участь у конкурсі можна скачати тут

Телефон для довідок 47-50-19, 096-819-98-33, Ярослава Гонзур.

Джерело: 1.zt.ua