У Житомирській області є 14 підприємств, які отримали статус великих платників податків

29 Жовтня 2015 10:34

48

14 житомирських платників наказом Державної фіскальної служби України «Про затвердження Реєстру великих платників податків на 2016 рік» отримали статус великих платників податків.

Про це повідомляє сайт Житомирської облдержадміністрації.

Як повідомляють у координаційно-моніторинговому управлінні ГУ ДФС у Житомирській області, за 10 місяців поточного року до бюджетів усіх рівнів від великих платників податків було отримано 120,8 млн. грн.

На сьогодні 14 житомирських підприємств мають статус великого платника. За наказом Державної фіскальної служби України від 8 вересня 2015 року «Про затвердження Реєстру великих платників податків на 2016 рік» такий статус отримали: ПАТ «Житомирський маслозавод», ДП «ЖЛГЗ»; ТзОВ «Бердичівський пивоварний завод»; ПАТ «ПБК «Радомишль»; ДП «Житомирський БТЗ»; ПАТ «ЕК «Житомиробленерго»; ТзОВ «Межеріченський гірничо-збагачувальний комбінат»; ПП «Фармацевтична фабрика «НВО Ельфа»; ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»; ТОВ ТК «Полісся-Продукт»; ПАТ «Житомирський меблевий комбінат»; ТОВ «Церсаніт Інвест»; ТОВ «Ровезе Україна» ТДВ «ЖЛ».

Державна фіскальна служба щорічно називає перелік таких платників та вносить в Реєстр великих платників податків на наступний звітний податковий рік з урахуванням критеріїв, визначених Податковим кодексом України для таких платників.

Довідка ОДА: Статус великого платника податків може отримати юридична особа, в якої обсяг доходу від усіх видів діяльності за останні чотири послідовні податкові (звітні) квартали перевищує 500 млн грн або загальна сума сплачених до Державного бюджету податків за платежами, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, за такий самий період перевищує 12 млн грн.

Джерело: zhitomir.info