Міністерство екології та природних ресурсів України запрошує прийняти участь у Всеукраїнському конкурсі

8 листопадаа 2015 07:58

24

Міністерство екології та природних ресурсів України розпочало прийом робіт на щорічний Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел». Конкурс має на меті залучити населення до природоохоронної роботи, сприяти розвитку громадянських екологічних ініціатив, розширити діяльність, спрямовану на охорону та поліпшення стану джерел, річок та водойм України.

Участь зможуть взяти місцеві державні адміністрації, сільські, селищні та міські ради, колективні та індивідуальні земле- та водокористувачі, установи, підприємства усіх форм власності, загальноосвітні, професійно-технічні, позашкільні та вищі навчальні заклади, засоби масової інформації, громадські організації, громадяни. Конкурсанти мають запропонувати інноваційні рішення для усунення екологічних проблем конкретних природних об’єктів.

Учасники можуть подати свої роботи до 1 грудня на електронну та поштову адреси Мінприроди України (електронна адреса – press@menr.gov.ua; поштова адреса – 03035 м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35, Мінприроди України, з поміткою «На Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел»). З детальними вимогами до робіт можна ознайомитися на сайті Міністерства екології та природних ресурсів України.

Результати конкурсу планують оголосити на День довкілля – 16 квітня 2016 року. Переможців нагороджуватимуть почесними грамотами та преміями. Окрім того, за підсумками конкурсу щорічно готується видання «Довідник робіт і учасників Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел».