Кандидати до нової поліції розпочали тестування з фізичної підготовки на стадіоні “Полісся”. ФОТО

16 листопадаа 2015 13:11

49

В обласному центрі на центральному стадіоні «Полісся» кандидати на службу у нову патрульну поліцію, які вже пройшли тестування на загальний рівень розвитку та військово-лікарську комісію, демонструють швидкість, силу та витривалість.

Про це інформує відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

Кандидати  виконують нормативи з бігу на 100 та 1000 м, хлопці підтягуються на перекладині, а дівчата – віджимаються від горизонтальної поверхні.

Майбутні патрульні поліцейські розповідають, що заздалегідь готувалися до цього етапу. Дехто з них інтенсивно займався останні тижні, а дехто – просто продовжив звичний режим занять, адже постійно тренуються. Відтак настрій у всіх бадьорий та оптимістичний.

–  Чотири місяці тому я демобілізувався, до цього захищав нашу країну у складі добровольчого батальйону. Тепер думаю, що мій досвід знадобиться в рідному місті, – розповідає кандидат на службу у патрульній поліції Юрій.

– Маю непогану фізичну підготовку, пройшов попередні етапи відбору, впевнений у своїх силах.Серед кандидатів і ті, хто прийшов до стадіону разом з рідними, які їх підтримують.

– Я із радістю сприйняла рішення мого чоловіка Сергія стати патрульним поліцейським, – розповідає житомирянка Катерина.

– Сама професійно займаюся спортом, тому стала його тренером, ділилася своїм досвідом. Вважаю, що він гарно підготовлений до цього етапу.

Після завершення випробувань майбутні поліцейські розповіли, що в цілому задоволені своїми результатами, адже мають високу мотивацію. На їх думку, увесь процес тестувань та випробувань проводиться цілком прозоро та чесно.

Наступним етапом відбору на службу до патрульної поліції Житомира стане поглиблене психологічне тестування.

Джерело: 1.zt.ua