В Житомирі навчатимуть управителів багатоквартирних житлових будинків

16 листопадаа 2015 12:08

47

Житомирська міська рада оголошує про початок навчання по програмі «Управління житловою нерухомістю» для осіб, що працюють або планують працювати на ринку управління багатоквартирними житловими будинками.

Для участі в навчальній програмі подали заявки більше 90 осіб.

І-й етап навчання відбудеться 17-20 листопада 2015 року в приміщенні Житомирської міської ради.

Навчання проводитиметься на базі курсів підвищення кваліфікації працівників житлово-комунального господарства при НУ «Львівська Політехніка».

Лекторами навчального курсу будуть експерти і спеціалісти з питань управління нерухомим майном, юридичних, економічно-фінансових, бухгалтерських та технічних аспектів управління житловим будинком тощо.

Вартість навчання покривається за рахунок коштів міського бюджету міста Житомира.

Слухачі, які пройдуть весь навчальний курс і успішно складуть підсумкове тестування, отримають сертифікат державного зразка про підвищення кваліфікації працівника сфери житлово-комунального господарства за напрямком «Управління житловою нерухомістю».

За більш детальною інформацією щодо участі в навчальній програмі «Управління житловою нерухомістю» звертайтесь за адресою: Житомирська міська рада, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2, департамент економічного розвитку, каб.263.

Телефон для довідок: +38 (0412) 48-11-94. Контактна особа: Пахолюк Борис Борисович.

Джерело: .1.zt.ua