На фестивалі «Перлина Полісся» студенти ЖДТУ отримали «Гран-прі» в трьох номінаціях

1 Грудня 2015 12:32

44

На IV Міжнародний фестиваль «Перлина Полісся -2015» завітало близько сотні учасників із різних регіонів країни та сусідніх держав.

Свою творчість вони представляли в рамках конкурсної програми у кількох номінаціях. Зокрема, на фестивалі виступали танцювально-хореографічні колективи, солісти-вокалісти, хори (тріо, дуети), оркестри, солісти-інструменталісти, учасники розмовного жанру, вокальні, музичні, фольклорні та театральні колективи, а свої роботи представили театри мод, художники, дизайнери, майстри hand-made.

Журі оцінювало учасників по кільком критеріям: творчий підхід та індивідуальність виконавців; реалізація задуму художнього твору; рівень виконавської майстерності; артистизм і сценічна культура; якість фонограми.

Гран-прі у своїх категоріях отримали студенти Житомирського державного технологічного університету   – солісти  хореографічного ансамблю «Гармонія» та вокального ансамблю «Акорд», що діють у Студентському центрі при ЖДТУ, а також акторка театральної студії «Юність».

Студенти гірничо-екологічного факультету Євгеній Кравчук та Анастасія Сорока отримали найвищу відзнаку в номінації «вокал». Ще одну студентку ГЕФу  – Надію Яковенко, відзначили за акторські здібності.

Студента факультету економіки та менеджменту Костянтина Зіневича, який виступав разом із випускницею технологічного університету Оксаною Висоцькою, нагородили за хореографічний номер.

 

Прес-служба Житомирського державного технологічного університету

Джерело: 1.zt.ua