Як урізноманітнити пробіжку: корисні поради

6 Грудня 2015 13:29
ukr.segodnya.ua

ukr.segodnya.ua

Обважнювачі для ніг підвищать ефективність твого тренування

 Ти просунута бігунка, але тренування втратили новизну? Тоді скористайсянашими порадами і різноманітитренування чимось новеньким. Ікалорій більше витратиш і розширишсвої спортивні горизонти, пише cosmo.com.ua.

Бігай по горбистій місцевості

Якщо на твоїй звичайній дистанціїнемає спусків і підйомів, прийшов час трохи змінити маршрут. Підйом в гору сповільнить твійтемп, але не твій пульс. Такого роду пробіжки відмінно підтягують всі проблемні зони, особливосідниці.

Використовуй обважнювачі

Сучасні жилетиобважнювачі або обважнювачі для ніг підвищать ефективність твого тренування.Як альтернативний варіант, використовуй гантелі.

Влаштуй силове тренування перед пробіжкою

Тільки завдяки силовим тренуванням формується гарний рельєф. Коротке, 20-30 хвилин, силове тренування перед пробіжкою допоможе тобі спалити набагато більше калорій!

Бігай менше

Здивована? Бігай менше, але в більш швидкому темпі. Якщо твоя пробіжка триває 45 хвилин при швидкості 13 км на годину, спробуй бігти півгодини, але зі швидкістю 15 км на годину. З часом ти звикнеш до такого темпу, і можна буде цим користуватися, коли у тебе не вистачить часу натривале тренування.