«Дайте довчитися у ЖВІ»: «корольовці» знову звернулися до посадовців

7 Грудня 2015 10:28

4

Центральними вулицями Житомира зранку, 7 грудня, із плакатами та гаслами пройшлися студенти «цивільних» спеціальностей Житомирського військового інституту ім.С.Корольова. Підтримати їх прийшли студенти й з інших навчальних закладів міста, однак акція зібрала лише близько 100 учасників.

«Дайте довчитися у ЖВІ», “Внесіть правку”- головна вимога студентів. Уже завтра вони планують їхати під стіни Кабінету Міністрів України, аби їхнє питання врешті вирішили і внесли поправки у відповідні документи, що дозволить студентам продовжити навчання в обраному вузі та отримувати стипендії.

«Поверніть стутус «студента», – вигукують студенти під час своєї мирної ходи, яка стартувала від майдану Соборного.

Далі студенти попрямували на майдан Корольова, аби зустрітися з очільниками області та ще раз заручитися їхньою підтримкою у вирішенні питання. Кажуть, що під час попередньої акції 25 листопада, чиновники пообіцяли їхати зі студентами на перемовини до Кабміну.

Долю студентів-корольовців намагалися вирішити вже кілька разів під час заходів у Житомирі за участю посадовців різного рівня, а на сесії облради навіть підготували і направили відповідне звернення до ВРУ та Кабміну з проханням виділити кошти для продовження навчального процесу у ЖВІ ім.С.Корольова.

Поряд з цим, часу в студентів лишилося лише до Нового року, тож вони налаштовані відстоювати свої права до кінця. Тим часом у соцмережі запустили флешмоб «Моїм друзям з ЖВІ не дають вчитися »

Юлія ДЕМУСЬ
Більше фото в альбомі Першого житомирського в соцмережі