Житомирські поліцейські виграли Кубок з футзалу

7 Грудня 2015 10:32

5

Обігравши у фінальному матчі команду ДСНС, команда Головного управління Національної поліції в Житомирській області стала володарем Кубку міського голови з футзалу серед команд силових структур.

Кубок міського голови з футзалу тривав протягом 3 днів – 1–2 та 4 грудня 2015 року. Упродовж перших двох ігрових днів команди у групах визначали сильніших, після чого перших дві команди кожної з груп зустрілися у півфіналах турніру. Переможцями своїх груп стали команди: у групі А – ГУНП та ЖВІ, у групі В – ДСНС та команда Прикордонної служби.

У першому півфінальному матчі команда ГУНП обіграла прикордонників з рахунком 4:0, а в іншому ДСНС здолала ЖВІ ім. С. П. Корольова із рахунком 5:2. Попри поразку у півфінальному двобої, гравці ЖВІ стали бронзовими призерами турніру, розгромивши у матчі за третє місце прикордонників з рахунком 10:1.

Фінальний матч, у якому зустрілися давні суперники – команди ГУНП та ДСНС, сповна виправдав статус фіналу турніру. Гравцям ДСНС двічі доводилось відіграватися і як результат на перерву команди йшли з рахунком 2:2. У другому таймі поліцейські знову двічі вразили ворота суперника, на що гравці ДСНС відповіли лише наприкінці матчу – 4:3.

Із рук першого заступника Житомирського міського голови Дмитра Ткачука, капітан команди ГУНП Вадим Сілецький отримав Кубок та командний диплом. Гравці переможця та призерів турніру були нагороджені медалями та дипломами від Управління у справах сім’ї, молоді та спорту і Житомирської федерації футзалу.

Роман Буравський