У Житомирі говоритимуть про проблеми у транспорті

26 Лютого 2016 13:16
1.zt.ua

1.zt.ua

У Житомирський міській раді 1-го березня пройде перший транспортний форум. На заході представлять та обговорять концепцію розвитку міської мобільності та публічних просторів, інформує прес-служба міськради.

“Ми готові представити своє бачення вирішення транспортних проблем міста та шляхів розвитку галузі. Мета форуму – отримати зворотній зв’язок, оцінку від громади та експертів, а також залучити найбільш активних житомирян до подальшої співпраці”, – розповідає заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук.

Захід складатиметься з двох блоків: презентація, планів і напрацювань, та роботи в групах по різних тематиках, де представники громадськості, підприємці та мешканці міста зможуть долучитися до процесу написання комплексної галузевої програми та розробити окремі проекти для реалізації громадськістю міста спільно з органами місцевого самоврядування.

На форум запрошені експерти-транспортники, урбаністи, компанії, які реалізують різноманітні сервіси у галузі пасажирського транспорту та публічного середовища.

Подія відкрита після заповнення форми для реєстрації. Запрошуються всі зацікавлені житомиряни.

Початок: 10:00

Місце проведення: сесійна зала Житомирської міської ради.

Контактна особа: Єрмаков Микола Миколайович т. 097-12-75-699

Джерело: 1.zt.ua