2 березня – останній день подання документів на посади керівників комунальних закладів

2 Березня 2016 11:17

1

Житомирська обласна рада 2 лютого оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора обласного центру підвищення кваліфікації працівників культури, мистецтва та туризму Житомирської обласної ради. Відповідно до законодавства, встановлений термін подання документів на участь у конкурсі – 30 днів.

Отож, документи  приймаються до 2 березня. У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освiту,  освітньо-кваліфікаційний рівень (спеціаліст, магістр), стаж педагогічної або науково-педагогічної роботи не менше 5 років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до Житомирської обласної  ради  за  адресою:  м. Житомир,  майдан  ім. С.П. Корольова, 1, каб.115, такі документи: – заяву про участь у конкурсі; – особовий листок з обліку кадрів; – автобіографію; – копію диплома про освіту; – копію паспорта; – декларацію за минулий рік; – попередження про спеціальні обмеження; – письмову згоду на обробку персональних даних; – дві фотографії розміром 6х4 см; – копію трудової книжки; – пропозиції кандидата щодо подальшої діяльності установи, передбаченої  її установчими документами (програма діяльності, викладена у довільній формі); – інші документи, передбачені чинним законодавством.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації). За довідками звертатися за телефонами: 47-51-23; 47-51-24.

Джерело: zt.20minut.ua