Українцям проведуть онлайн-тренінг із публічних закупівель

17 Березня 2016 21:54

30

Перший в Україні державний безкоштовний онлайн-курс із публічних закупівель стартує у травні і триватиме 6 тижнів.

Курс «Публічні закупівлі» онлайнова платформа Prometheus. Долучитися до нього можуть фахівці та всі ті, хто цікавиться, як правильно проводити закупівлі і ефективно витрачати кошти платників податків.

Навчання складається з 14 уроків, які розподілені на два рівні. Перший, базовий рівень присвячений  вивченню основ публічних закупівель, а другий, поглиблений, спрямований на більш високий професійний рівень закупівельної діяльності. У слухачів курсу буде можливість отримати сертифікати як базового, так і поглибленого рівнів.

Курс читають українські та міжнародні провідні експерти в закупівлях, юристи, фахівці Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Проекту ЄС «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС», “Transparency International” в Україні та Центру протидії корупції.

Зареєструватись на курс можна за посиланням.

Стартує навчання у травні. Відеолекції, додаткові текстові і графічні матеріали, слайдові презентації, завдання та форум будуть доступні в будь-який час, в тому числі після завершення курсу.

 

Джерело: Твоє місто