13 речей, які не слід шукати в Google

9 Червня 2016 16:08

Не зрозумійте нас неправильно, Google – це геніальний винахід людства. Якщо ви шукаєте інформацію для роботи, дешеві авіаквитки, визначення понять, це нормально. Але деякі пошукові запити краще залишити іншим, для вашої ж користі.

1. Медичні симптоми. Це трапляється кожного разу, коли у вас болить голова, ви шукаєте про це інформацію та діагностуєте у себе одразу дві невиліковні захворювання рідкісної форми. І до того ж, продивляєтесь 800 фотографій якогось медичного жахіття.

2. Екс-бойфрендів. Справді? Що ви сподіваєтеся дізнатися? Те, що він страшно сумує за вами і веде блог з перерахуванням всіх помилок, які він зробив під час ваших відносин?

3. Інформацію про зарплати ваших друзів. Це просто не красиво. Може краще задати запитання їм, а не пошуковику? Погодьтесь, якщо вони хотіли б розкривати цю інформацію для вас – вони б це зробили.

4. Сюжети серіалів та фільмів. Не можете довго чекати, та хочете знати наперед, що станеться з Джоном Сноу? А потім ще й розповісти про це всім своїм друзям в соцмережах, хоча вони про це і не просили? Не дивуйтесь потім, чому від вас будуть відписуватись.

5. Будь що про родину Кардашян. Будь-яка інша ваша активність чи робота буде кращою ніж такий безцільно згаяний час за комп’ютером.

6. Фізично неможливе. Звичайно, ви отримаєте кілька сотень сторінок результатів на запитання “як втратити 8 кілограм в день.” Але чи дійсно це найкращий спосіб використовувати свій час? Гіршим буде лише шукати щось про Кардашян.

7. Відгуки про кафе, в який ви завжди хотіли сходити. Завжди знайдеться хтось, хто просто ненавидить, як в них приготована та чи інша страва, чи йому дуло з вікна, чи було занадто шумно.

8. Калорійності їжі, яку ви збираєтеся або вже встигли з’їсти. Не зважайте на це, така інформація завжди розчаровує.

9. Ціни на спідницю, чи телефон, що ви вже встигли придбали. За іронією долі, ви знайдете нижчу ціну, чи, навіть, ще гірше – товар надійшов у розпродаж.

10. Питання для самопізнання. “Чи нормальним це, що ви хочете спробувати зареєструватися на сайті знайомства?” Google не є вашим терапевтом чи вашою подружкою.

11. Ціни на речі, які ви ніколи не будете купувати. Вам дійсно так потрібно знати, скільки коштують ці навушники Dolce & Gabbana з золотою інкрустацією?

12. Ідеї подарунків для важливих людей. Що можуть вам запропонувати магазини з подарунками, на чиї сайти вас перекине Google? Футболки зі смішними написами чи набори для риболовлі? Будьте оригінальними, хоча б заради своїх близьких.

13. Онлайн фільми для завантаження. Заходьте лише на перевірені сайти, які ви дбайливо додали собі до заклади нок, чи ті, які ви передплатили. В інакшому випадку ви просто отримаєте вірус.

Джерело: znaj.ua