Подорожі зменшують міжрасову ворожнечу

19 Червня 2016 14:12

Сайт Momondo, який займається організацією подорожей створив промоакцію, яка свідчить, що усі люди світу мають спільне коріння. Кампанія закликає людей різних національностей та кольору шкіри бути більш терпимими по відношенню одне до одного.

В експерименті взяли участь люди із чіткою національною ідентифікацією. Вони пройшли тести ДНК та дізнались, що мало в чому відрізняються від інших народів, і що всі люди можуть вважатись родичами.

Momondo закликає людей більше подорожувати, адже спілкування з незнайомими людьми та знайомства з іншими культурами нищать кордони між расами. Крім того, організатори радять навіть просто говорити з людьми, яких бачите вперше.

Цікаво, що в ході опитування більшість респондентів із 18 різних країн запевнили, що на їх думку, у світі не існувало б конфліктів, якщо кожна людина постійно подорожувала б. Ще 74% людей вважають, подорожі допомагають їм краще ставитися до відмінностей і різноманіття.

Нещодавно посольство Туреччини в Україні оприлюднило цікаві данні про туризм. Виявляється, Україна займає сьому сходинку за кількістю туристів до Туреччини.

Джерело: znaj.ua