Екзотичні коктейлі, що рятують від спеки

30 Червня 2016 07:30
tobesmart.at.ua

tobesmart.at.ua

Спека, на вулиці страшенна спека, а так хочеться ковток прохолоди! У вихідні дні порадуй себе і здивуй друзів свіжим фруктовим коктейлем.

Ванільний коктейль із фруктами

Інгредієнти

  • 1 спіла груша,
  • 125 г малини,
  • 150 г ванільного морозива,
  • 1 столова ложка кленового сиропу.

Приготування

Спілу грушу очисти від шкірки, поріж на шматочки, поклади в блендер разом із малиною та морозивом. Збий і одразу подавай.


Кисло-солодкий коктейль із манго

Інгредієнти

  • 700 мл соку манго,
  • 4 дрібно нарізані маракуї,
  • сік 4 лимонів,
  • 2 пакетики ванільного цукру,
  • кілька кубиків льоду.

Приготування

Викладаємо всі інгредієнти в шейкер, енергійно трясемо його, розливаємо по келихах і одразу подаємо.


Коктейль “Екзотичний бриз”

Інгредієнти

  • 40 г імбиру,
  • 200 мл білого рому,
  • 300 мл журавлинного соку,
  • 400 мл ананасового соку,
  • сік одного лимона,
  • 8 шматочків льоду.

Приготування

Імбир очищаємо від шкірочки й тремо на дрібній тертці. Вичавлюємо сік одного лимона. Викладаємо всі інгредієнти в шейкер, енергійно трясемо й одразу подаємо.

 Коктейль “Пляжна вечірка”

Інгредієнти

  • 1 невелика диня
  • 40 г імбиру
  • 4 столові ложки коричневого цукру
  • 200 мл джину
  • 400 мл апельсинового соку

Приготування

Диню ріжемо навпіл. Одну половинку ріжемо часточками, з іншої половинки виймаємо м’якоть і робимо пюре. Складаємо всі інгредієнти в шейкер, енергійно струшуємо, розливаємо по келихах і прикрашаємо шматочками дині.


Коктейль “Персикова насолода”

Інгредієнти

  • 200 мл води
  • 4 столові ложки цукру
  • 2 персики
  • 200 г полуниць
  • 5 столових ложок апельсинового лікеру
  • 200 мл охолодженого шампанського

Приготування

Цукор заливаємо водою, ставимо на вогонь і даємо закипіти. Сироп одразу ж знімаємо та охолоджуємо. Персики чистимо від шкірки, видаляємо кісточки й робимо пюре. Полуниці чистимо та пропускаємо через дрібне сито. У кожен келих викладаємо пюре з персиків і полуниць, додаємо апельсиновий лікер, цукровий сироп і заливаємо шампанським.

Джерело: tochka.net