Новорічні костюми для дітей: ідеї для натхнення

27 Грудня 2016 12:36

Новий рік 2017 вже дуже-дуже близько і нарядно одягнути потрібно не тільки себе, але і дитини. Якщо ти ще не вибрала дитячий новорічний костюм, дивись цікаві ідеї!

Твій малюк теж дуже чекає новорічно-різдвяної казки і хоче виглядати по-особливом. !Саме тому пропонуємо поговорити про новорічні костюми для дітей, про те, де їх брати і як створювати.. Отже, щоб приготувати гарний новорічний костюм для дитини, можна купити або взяти його на прокат. Ідея вдала тим, що це буде хороша, якісна річ, в якій можна влаштовувати дитині пам’ятні фотосесії. Особливо – для найменших.

Новорічні костюми для дітей: ідеї для натхнення

Новорічні костюми для дітей: ідеї для натхнення © mothercare.ua

З іншого боку, дитині не так важливо, чи буде на ній дорогий придбанийноворічний костюм, або її образ буде зроблено за допомогою підручних матеріалів. Головне – те відчуття казки, яке створить її новорічний костюм. Наприклад, за допомогою простих стрічок, скріплених між собою, ти легко перетвориш доньку в чарівну балерину, за допомогою крилець – в янголятка, а невелика діадема стане кращою прикрасою для маленької принцеси.

Новорічні костюми для дітей: ідеї для натхнення

Новорічні костюми для дітей: ідеї для натхнення © disneystore.com

До речі, деколи взагалі не обов’язково створювати конкретний образ. Новорічні костюми для дітей можуть складатися просто з яскравих смішних перук і клоунських носів або загадкової маски. І цього цілком достатньо, щоб малюк був щасливий і сповна відчув себе частиною свята!

Новорічні костюми для дітей: ідеї для натхнення

Новорічні костюми для дітей: ідеї для натхнення © shutterstoc

Відмінна ідея для новорічного костюма для дитини – втілити образ улюбленого кіногероя. Якщо твій син в захваті від Людини-павука, подаруй йому цей образ на Новий рік. Багато ідей для натхнення можна знайти на сайті онлайн-магазину Disney.

Джерело: tochka.net