Майже на мільйон Житомир закупить різнокольорові сміттєві баки та урни

3 Березня 2017 12:58

Комунальне підприємство Житомирської міської ради КАТП-0628 закупить 116 різнокольорових баків та 78 урн для сміття за 842 тис. 644 грн. Інформація про це розміщена на порталі публічних закупівель «ProZorro».

У тендерній документації КАТП-0628 прописало закупівлю 116 сміттєвих баків червоного, жовтого, синього і зеленого кольорів, по 29 кожного. Урни для сміття повинні мати кришки таких же кольорів.

У тендері брали участь три фірми. Дві з них – ПАТ «Завод Фрунзе» та підприємство об’єднання громадян «Корсет» – з Харкова. Третя – ТОВ «Епіцентр-К» – зареєстрована у Києві.

Переможцем конкурсу тендерний комітет визнав ПАТ «Завод Фрунзе». Саме це підприємство запропонувало ціну, яка виявилася найнижчою. Власником цієї фірми є житель Харківського району Олександр Василенко. У 2012 році він був депутатом Харківської міської ради від Партії Регіонів.

Пропозиція ТОВ «Епіцентр-К» була більше, ніж на 1 тис. грн дорожчою, аніж у переможця. Власники цієї компанії житомирянам добре відомі. Саме з цією компанією, за якою стоять екс-секретар Київської міської ради часів Леоніда Черновецького Галина Герега та її чоловік, був пов’язаний скандал із ймовірною побудовою на території ботанічного саду супермаркета із однойменною назвою.

Третім учасником було підприємство харківської філії Союзу організацій інвалідів. Остання пропонувала придбати у неї сміттєві баки та урни за понад 950 тис. грн.

Нагадаємо, що попередній тендер на закупівлю сміттєвих баків у КАТП-0628 скасували через недбалість учасників. Для Житомира придбали 350 урн, які горять від недопалків.

Джерело: vgolos.zt.ua