Представники «русского мира» продовжують керувати архівною службою України

12 Серпня 2014 17:15
tomenko.ua

tomenko.ua

Микола Томенко стурбований ситуацією, яка виникла навколо діяльності Державної архівної служби України. Здавалось, що із звільненням з посади Голови Державної архівної служби України Гінзбург О.П. у квітні 2014 р. демократичні засади розвитку суспільства вплинуть на роботу Державної архівної служби України. Громадськість України також очікувала кадрових змін в роботі цього відомства. Але, на жаль, Державною архівною службою України продовжує керувати людина з відверто «українофобською» ідеологією – Воронін Віктор Миколайович, перший заступник Голови Державної архівної служби України, який «відзначився» з іншим «українофобом» Табачником Д.В. активною політичною співпрацею та виданням епохального з їхньої точки зору дослідження «Пётр Столыпин» з рецензією Патріаха РПЦ Кіріла та ініціативою встановлення Столипіну П. пам’ятника в центрі міста Києва.

Окрім того, вся та ж Гінзбург О.П., у свій час призначена за квотою Комуністичної партії України, продовжує «піклуватися» архівною службою як помічник Міністра юстиції України.

Томенко М.В., як Голова Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації та Радник Президента України, звернувся до Прем’єр-Міністра України Яценюка А.П. з пропозицією втрутитися в дану ситуацію і врятувати Державну архівну службу України від впливу представників «русского мира».