Коростишів запрошує на благодійно-мистецьку акцію «Мистецтво заради миру»

13 Серпня 2014 12:32
yandex.ru

yandex.ru

Жителі Житомирщини активно долучилися до надання допомоги нашим землякам-військовослужбовцям, що беруть участь в антитерористичній операції. З ініціативи голови Коростишівської райдержадміністрації Романа Михайлича 16 серпня в місті Коростишеві пройде благодійно-мистецька акція «Мистецтво заради миру». Місцеві митці представлять свої картини, фотографії та вироби із дерева, які зможуть придбати справжні цінителі мистецтва і палкі патріоти. Всі кошти будуть передані координаційному центру по наданню допомоги військовослужбовцям, що є структурним утворенням громадської ради при Коростишівській райдержадміністрації.

Відкриття виставки відбудеться у приміщенні райдержадміністрації о 16 год. Окрім цього, всі гості запрошуються у костел Різдва Пресвятої Богородиці на концерт класичної музики.

Всі бажаючі зможуть ознайомитися з експонатами виставки протягом 17 – 23 серпня з 17.30 до 20 год.

Жителі Коростишівщини переконані, що саме сьогодні українська армія, як ніколи, потребує нашої підтримки та допомоги. Сподіваємося, що велич і сила мистецтва допоможуть повернути мир на нашу Батьківщину та підтримати героїв-військовослужбовців.