У Коростені під час таємного голосування визначаться з перейменовуванням вулиці на честь героя Небесної сотні

14 Серпня 2014 14:24
svoboda.te.ua

svoboda.te.ua

У Коростені Житомирської області проведуть голосування, аби визначити, чи хочуть мешканці вулиці Красіна, аби їх вулицю перейменували на честь героя Небесної сотні Сергія Кемського.

Відповідне повідомлення опубліковане на офіційному сайті міста Коростень.

«Виконавчий комітет Коростенської міської ради, розглянувши депутатський запит про перейменування вулиці Красіна на С.Кемського та лист мешканців вулиці Красіна, які виступають проти такого перейменування, звернувся до Громадської ради міста Коростеня з проханням організувати та провести консультативне опитування з метою визначення об’єктивної думки та волі мешканців цієї вулиці та уникнення соціального напруження в місті», – йдеться в повідомленні.

Організаційний комітет, до складу якого увійшли депутати міської ради, члени Громадської ради, ініціативна група та мешканці вулиці, прийняли рішення про те, що консультативне опитування щодо назви вулиці відбудеться шляхом таємного голосування у приміщенні ПТУ №16 (вул. Грушевського, 24) 15 серпня (п’ятниця) з 16.00 до 20.00 та 16 серпня (субота) з 10.00 до  18.00.

Відповідним рішенням виконкому 06.08.2014 затверджено порядок його проведення, форму бюлетеня прямого голосування та відповідальних за громадський порядок.

Результати опитування будуть оприлюднені у ЗМІ.

Нагадаємо, 22 лютого на центральній площі Коростеня відбулася панахида за Сергієм Кемським, який загинув 20 лютого на Майдані у Києві від кулі снайпера.

Джерело: zhitomir.info