На полігоні «Лісапетний батальйон» дав концерт для житомирських бійців, які від’їжджають на схід

9 Вересня 2014 16:01
2014-09-09lisap_3

zhitomir.info

Наталія Фаліон та гурт «Лісапетний батальйон» приїхали підтримати військових Житомирщини перед дорогою в АТО.

Військовослужбовці з 30-ї та 95-ї бригад із захопленням слухали істинно народних артистів, підспівували, пританцьовували під всіма улюблені пісні, а в кінці концерту довго аплодували телевізійним зіркам стоячи.

Наталія Фаліон та всі учасниці колективу не відмовили жодному бажаючому сфотографуватись. А таких було багато. Захисники Батьківщини просили співачок дати автограф на спинах та в паспортах. Наталія Фаліон писала “Сохрани Вас Господи” та “Ви найкращі”.

Артисти, які минулого року перемогли в телешоу “Україна має талант”, завжди на концертах дякують глядачам за ту шалену підтримку, яку люди надали “Лісапетному батальйону” під час шоу і за ту народну любов, яка після шоу тільки зросла. Військовослужбовцям артисти подякували за подвиг. Наталія Фаліон запросила хлопців до свого рідного села П’ятничани на відкриття церви, що планується наступного року 28 серпня в день Успіння Пресвятої Богородиці. Молоді люди пообіцяли приїхати точно в такому ж складі.

Наталія Фаліон зі своїм колективом постійно беруть участь у благодійних концертах, перераховують гроші на підтримку українського війська. Ось і 19 вересня на сцені Житомирського театру “Лісапетний батальйон” візьме участь у великому благодійному концерті на підтримку Збройних Сил України та українського духу. Також разом з «Батальйоном» у концерті візьмуть участь й інші зірки української естради. Організатором концерту є брати Дмитро та Валерій Нужда. Саме вони організували і концерт «Лісапетного батальйону» на полігоні для військових.

Не дивлячись на палюче сонце, учасниці «Лісапетного батальйону» протягом двох годин не втомлювались дарувати своє мистецтво військовим просто неба на кузові КаМаЗу. Захисники Батьківщини зізнавались, що подібного заряду позитиву вони не відчували давно. Українська пісня, гумор завжди об’єднували  людей, піднімали дух для захисту своєї землі, рідної країни. Ось і виступ «Лісапетного батальйону» для військових Житомирщини став справжнім бальзамом на душу.

Наталія Фаліон з колективом подарувала глядачам, як добре знані, так і абсолютно нові пісні. Серед них і пісня «Давай, баби, давай!», яка викликала фурор серед українців. Вона присвячена підтримці українського війська. Колоритний відеокліп на цю пісню довгий час не сходить з перших сходинок музичних рейтингів. Як відомо, запальні пісні для колективу пише сама Наталія Фаліон. Деякі твори подарував ансамблю добрий друг – відомий український автор та виконавець, заслужений артист України Микола Янченко. А неповторні аранжації всіма улюблених хітів зробив наш земляк з міста Бердичева Михайло Мода.

Наталія Фаліон і «Лісапетний батальйон» передають вітання усім шанувальникам та запрошують на свої концерти. Зокрема, на великий благодійний концерт 19 вересня на сцені Житомирського академічного театру ім. І. Кочерги. А вже 12 жовтня «Лісапетний батальйон» даруватиме своє мистецтво на сцені столичного «Жовтневого палацу».

Джерело: zhitomir.info