Житомирянка Вікторія Горбунова презентує книгу “Виховання без нервування”

11 Вересня 2014 11:05
1.zt.ua

1.zt.ua

Житомирський психолог Вікторія Горбунова презентує нову книгу 17 вересня о 12:00 в 101 ауд. ННІ філології та журналістики ЖДУ ім.І.Франка.

“Маю гарну новину і вже тримаю її в руках, важкеньку, із запахом щойнодруку! На тлі війни ця книжка для мене дуже особлива, адже вона про мир і про любов, про найцінніше, що маємо вберегти – наших дітлахів!

“Жоден із нас не може все і завжди робити правильно, однак, щоб бути хорошим батьком, зовсім не треба бути правильним. Скажу більше, усі хороші, просто чудові батьки, з якими я знайома, — це неправильні батьки. Неправильні у тому, що не повірили правилам, а стали шукати свій власний унікальний та неповторний спосіб взаємодіяти з дитиною.
На шлях пошуку того, як спілкуватись із власним дитям, нас завжди приводить любов. І саме вона є єдиним та безсумнівним критерієм хорошості усіх тат і мам. Щодо іншого, то я точно знаю, що хороші мама й тато не ті, які ніколи не помиляються і завжди поводяться бездоганно, це ті, хто показує дитині себе справжніх та різних. Життя непередбачуване та карколомне, воно сповнене нюансів і завжди порушує правила. Тож будьте собою, шукайте та обирайте те, що підходить саме вам та вашій дитині”, – пише Вікторія про книгу “Виховання без нервування”.

Джерело: 1.zt.ua