Студенти агроуніверситету допоможуть пораненим бійцям

16 Вересня 2014 16:48
1.zt.ua

1.zt.ua

Студенти, викладачі, співробітники Житомирського національного агроекологічного університету на території Ботанічного саду (вул.Корольова, 39) 21 вересня  з 11:00 до 15:00 проводять акцію «ГЕРОЯМ СЛАВА!».

В рамках акції відбудеться ярмарок виробів студентів, викладачів та співробітників університету. Зокрема, будуть представлені осінні букети, плетені вироби, прикраси з бісеру, вишивки, овочеві та фруктові композиції, солодощі, страви української та європейської кухні, саджанці та багато іншого.

Зібрані кошти з продажу та реалізації виробів на ярмарку будуть передані на потреби наших Героїв – захисників Вітчизни, що були поранені в зоні проведення антитерористичної операції та проходять курс лікування в лікарнях м. Житомира.

Акція «ГЕРОЯМ СЛАВА!» покликана підтримати та допомогти військовим, які ціною власного життя захищають мир та спокій в Україні.

Житомирський національний агроекологічний університет не стоїть осторонь та вже не вперше долучається до допомоги українським солдатам.

Час проведення заходу: 11:00 – 15:00.

Адреса проведення заходу: Ботанічний сад Житомирського національного агроекологічного університету, м. Житомир, вул. Корольова, 39.

Джерело: 1.zt.ua