У Бердичеві пройшли обласні змагання з мотокросу

16 Вересня 2014 16:14
berdichivnews.com.ua

berdichivnews.com.ua

У змаганнях з мотокросу, які у неділю відбувалися у Бердичеві під патронатом міського голови Василя Мазура, звання кращого виборювали кілька десятків не тільки бердичівських цінителів “залізного коня”, але й житомиряни та представники інших міст області.

Чому обрали для цих змагань саме Бердичів, мотоциклісти пояснюють просто: у нашому місті — одна із найліпших трас для мотокросу. Чорнозем, вперемішку з глиною та піском, які існують на бердичівському танкодромі (район Елінгу), додають адреналіну спортсменам та змушують їх демонструвати всі свої найкращі якості й уміння.

Сам турнір проходив у кількох категоріях — від наймолодших, шестирічних хлопців, до аматорів, майстрів спорту та, навіть, ветеранів. Прикметно, що бердичівські мотоциклісти не пасли задніх під час турніру. А у категорії “аматори” їм взагалі вдалося завоювати всі три призових місця.

Не оминув своєю увагою змагання з мотокросу і депутат обласної ради Олександр Ревега, який, власне, і проводив нагородження переможців медалями, грамотами та спеціальними призами.

За словами учасників турніру, вони дуже задоволені якістю організації змагань у Бердичеві. Саме тому, заручившись підтримкою міського голови та депутатів міської і обласної рад, вони планують зробити цей турнір не просто традиційним, але й всеукраїнським.

Натомість, Олександр Ревега заявив, що не просто підтримує таку ідею, а обіцяє всіляке сприяння у тому, щоб надалі такий турнір у Бердичеві був не тільки національним, але й міжнародним. “Я думаю, що і у нас зростуть чемпіони з цього виду спорту, які прославлятимуть рідну Україну в усьому світі”, – відзначив Олександр Ревега, виступаючи перед учасниками змагань.

Джерело: berdichivnews.com.ua