У холодну осінню пору допоможе зігрітися чай з перцем

28 Вересня 2014 15:26
organic.ua

organic.ua

Добре відомі зігріваючі властивості імбирного чаю, але, зараз, коли ціна кореня перевалила за 100 гривень, імбир чудово замінить пекучий червоний перець. Чай з перцем – це чудовий напій, який володіє лікарськими властивостями.

Пекучий напій добре тонізує, зігріває в холодну погоду, покращує метаболізм і сприяє схудненню. Вживання чаю з перцем є хорошою профілактикою простудних захворювань, оскільки він бореться з вірусами і сприяє зміцненню імунітету.

Крім того, що це корисний напій, він ще й дуже смачний і ароматний. З перцем можна заварювати, як чорний, так і зелений чай. Чай з червоним перцем корисний завдяки тому, що до його складу входить капсацин, речовина, яка надає пекучого смаку.

Цей перець чудово поєднується з зеленим чаєм, оскільки це два дуже потужних антиоксиданти. Зелений чай з червоним перцем не тільки допоможе впоратися з вірусними захворюваннями, а й буде чудовою профілактикою онкологічних захворювань.

Якщо ви вирішите вживати чай з червоним перцем з метою профілактики раку, вам варто проконсультуватися з лікарем, щоб він підказав яку кількість перцю допустиму до вживання і пити чай рекомендовано під контролем лікаря.