Житомиряни вибороли лідерство в командному заліку чемпіонату України з рукопашного бою

13 Жовтня 2014 10:11
ruporzt.com.ua

ruporzt.com.ua

Під час чемпіонату України з рукопашного бою серед дітей «ЗА ЄДИНУ УКРАЇНУ» житомирські спортсмени показали гарні результати – чотири «золота», два других і дев’ять третіх місць. Крім того, житомиряни нагороджені відзнакою Служби безпеки України, яку одержав Данил Домарецький, а Кубок симпатії змагань – Руслан Хоменко. Як результат, Житомир на першому місці в командному заліку!

Упродовж двох днів змагань, 10 та 11 жовтня, в Пущі-Водиці за першість боролись близько тисячі спортсменів. Наше місто представляли 23 юних спортсмена під керівництвом досвідчених тренерів.

Підтримати житомирських спортсменів в нелегкій боротьбі за перемогу приїхав віце-президент Федерації рукопашного бою Житомирської області Оніщук Олександр. Він вважає, що рукопашний спорт є першим кроком підготовки юнаків до армії, зокрема, для служби у десантних військах. Адже цей вид спорту виховує хоробрість, терпіння, мужність і волю. Також віце-президент Федерації рукопашного бою Житомирської області побажав учасникам чемпіонату міцного здоров’я та досягнення усіх поставлених цілей.

Під час чемпіонату Олександр Оніщук домовився провести змагання такого масштабу в Житомирі і отримав підтримку від першого віце-президента Національної Федерації рукопашного бою України, заслуженого тренера України Олександра Гартвича.

Джерело: sportzt.com