Гурток акваріумістів запрошує юних житомирян до спілкування з природою і цікавих експериментів

16 Жовтня 2014 12:44
aquadom.at.ua

aquadom.at.ua

Акваріум для дитини – це цікавий нерозгаданий світ з безмежним багатством та невичерпною красою.

Перший візит до гуртка юних акваріумістів Житомирського обласного центру еколого-натуралістичної творчості не залишить байдужим нікого, а особливо дітей. Заглиблюючись у невідомий світ, вибираючи його запахи, барви, спостерігаючи за різними біологічними процесами, які проходять у акваріумі, насолоджуючись гармонією, дитина вдосконалюється, як особистість. Спостереження за життям риб і акваріумних рослин, догляд за ними не тільки допомагає вихованцям зрозуміти й полюбити природу, а й виховує вміння бачити її красу, дарує естетичну насолоду.

На перший погляд акваріумістика – спокій та благодать. Але  за цим усім – рутинна робота. На утримання експозиції риб гуртка  потрібні тони води. Двічі на тиждень воду на чверть потрібно оновлювати. А ще потрібне спеціальне освітлення та догляд за рослинністю в акваріумі.

Акваріумістика – це справа цікава, захоплююча, але вона вимагає не лише допитливості, а й терпіння, – переконані вихованці гуртка акваріумістів. Тут є вся необхідна база для того, щоб діти не лише вивчали на практиці різноманіття та біологічні особливості риб, а ставили досліди з їх розмноження. А ще юні акваріумісти вивчають секрети створення акваріумів своїми руками, їх дизайнерського оформлення, наповнення.

У колекції гуртка “Юні акваріумісти» Житомирського обласного центру еколого-натуралістичної творчості багато видів екзотичних риб. Крім того, у акваріумній кімнаті живуть і цікаві тваринки, які є улюбленцями дітей, за якими вони доглядають – кролики, морські свинки… Тут багато цікавих рослин і є все необхідне для тих, хто прагне отримати можливість живого спілкування з екзотичними акваріумними рибками, хто хоче дізнатись багато цікавої та корисної інформації про них або просто хочете знайти нових друзів.

Запрошуємо Вас відвідати гурток, та разом зануритись у чарівний світ акваріумістики! В гуртку займаються гуртківці від 12 до 22 років.

Телефон для довідок (097) 64 85 486 (Лятушинський Сергій Васильович).

 

Джерело: ruporzt.com.ua