5 найголовніших правил у догляді за обличчям

17 Жовтня 2014 15:05
foka.com.ua

foka.com.ua

Жіноче бажання бути красивою закладене самою природою. Тому кожна представниця прекрасної статі, незалежно від свого віку, прагне втілити його в життя всіма допустимими і неприпустимими способами.

Щоб не виникало непотрібних спокус зберегти красу будь-якими забороненими і небезпечними маніпуляціями, розглянемо найголовніші правила догляду за обличчям, виконання яких дасть можливість природного збереження краси та молодості обличчя.

Отже:

головні правила грамотного догляду за обличчям:

1. Зволоження протягом всього життя, починаючи з 20-ти років.
Зволожуватись зовні з допомогою зволожуючих кремів, зсередини – за допомогою очищеної води не менше 1,5-2-х літрів щодня.

2. Чистота – запорука не лише здоров’я, але й краси.
Ніколи, ні за яких обставин, не лягати спати, не очистивши обличчя від косметики і забруднень.

3. Ми – те, що ми їмо.
Виснажливі дієти і часті переїдання не дозволять зберегти навіть найбільш неземну красу. Дотримуйтесь балансу у харчуванні.

4. Посміхайтеся завжди.
Похмуре обличчя і стан ображеності, злості і роздратування повільно, але впевнено знищують молодість і красу. Не тільки психологічно але і фізіологічно.

5. Уникайте ультрафіолету.
Намагайтеся максимально захиститися від УФ-випромінювання сонця, комп’ютерної техніки, мобільних телефонів, освітлювальних приладів.

уход-за-жирной-кожей-лица

Неухильне дотримання цих простих правил допоможе вам не так часто звертатись до косметологів. А можливо і скасують ці процедури зовсім.

Джерело: foka.com.ua