7-кілограмового Шоколадного Миколая передали з Житомира на Схід учасникам АТО

20 Грудня 2014 09:21
1.zt.ua

1.zt.ua

 

У “Львівській майстерні шоколаду” для дітей учасників АТО 19 грудня в центрі Житомира влаштували свято з іграми та  частуванням. Таким чином організатори вирішили привітати малих з Днем Святого Миколая і засвідчити свою повагу та увагу їх батькам, які зараз у зоні АТО чи приїхали у відпустку.

На святкування запросили близько 200 дітей, з якими спочатку учасники колективу “Джерельце” співали пісень та водили хороводи, а потім запропонували підготувати музичний подарунок для Миколая. Дітвора ідею сприйняла гарно і щиро зустрічали янголят та самого Миколая, який  приходить до найслухняніших.

Віталися з ним діти традиційним “Слава Україні” – “Героям слава”, а потім допомагали  ще й відбиватися від злих чортиків, які за сценарієм хотіли зіпсувати свято.

Наостанок усім презентували 7-кілограмового шоколадного Миколая, якого передали через військового десантникам 95 бригади на Схід. Власниця майстерні розповідає, що шоколадну фігуру замовляли у Львові, а розмальовували спільно в Житомирі. Зробили з Миколая справжнього українця – розфарбували в національні кольори одяг, прикрасили пояс гербом та завершили образ жовто-блакитним прапором.

Разом із солодким подарунком діти відправили захисникам свої побажання у вигляді обведених долоньок на папері, а самі почастували на святі патрітичними солодощами й чаєм. У Миколая попросили сил і здоровя своїм матусям і татусям, а всій країні – миру.

Юлія ДЕМУСЬ

 

Джерело: 1.zt.ua