«Мєдвєдь» з 95-ї бригади сходив на екскурсію до Межигір’я

22 Грудня 2014 12:16
«Житомир-Онлайн»

«Житомир-Онлайн»

Командир четвертої роти «мєдвєдєй» 95-ої Житомирської окремої аеромобільної бригади у соцмережі поділився враженнями від екскурсії у колишніх володіннях Януковича.

“Організував мені Олексій Мочанов з хлопцями екскурсію в Межигір’ї.

Сказати, що я … від такої жадібності і жлобства – це не сказати нічого. Я вважаю, що будинок повинен бути для затишку, – пише Мєдвєдь.

– Там навіть є церква із зображенням Бога, що в християнстві заборонений – хотів напевно без посередників звертатися, на пряму. Суми, які називав Петя, (наш гід) я перекладав в БТРи по курсу долара 1:10, рояль = 10 БТР-80, це десантна рота, музична шкатулка = 4,5 БТР теслярам за роботу по дереву 12 БТР 4Е.

У тому Межигір’я залишилися гроші, наприклад, на військову реформу, або медичну, або реформу освіти. Та, що завгодно можна було за ці гроші хорошого зробити. Треба проводити екскурсію для жителів Донеччини, які не можуть пробачити повалення Януковича і ниють, що в Україні все погано, проте в Межигір’ї все ++.

А ще у Хонці Вітя залишив хороший спортзал з безліччю тренажерів для старих або сердечників, тобто, для лікувальної фізкультури, і SPA-салон з безліччю прибамбасів, які крутять, вертять, масажують, камери кисневі. Загалом все для поліпшення здоров’я.

І я собі думаю що можна там зробити хороший реабілітаційний центр.

І тому панове всі, хто хоче посприяти в цьому, або у Вас є думки, або знайомі оператори цих шайтан машинок, будь ласка пишіть. Не пропадати ж добру Вітька і добру справу зробимо”.