Батальйон “Полісся” повернувся з всеукраїнських навчань територіальної оборони

13 Червня 2015 11:09
1.zt.ua

1.zt.ua

З навчань до Житомира повернувся батальйон оборони краю «Полісся». проц е повідомля прес-слжба ОДА.

5-12 червня по всій Україні  проводилися навчання територіальної оборони,  до яких долучилася і Житомирська область. Сьогодні, 12 червня із таких навчань повернулись бійці батальйону оборони краю «Полісся» та осередків  з Коростеня, Бердичева і Овруча.

Тема навчання передбачала проведення контрдиверсійних операцій, оборону своїх територій та наступ і умовне знешкодження інших. «Представники Генерального штабу Збройних Сил України від управління сил спеціальних операцій, які проводили навчання, оцінили нашу роботу добре, тому що із завданнями ми впоралися», – розповідає керівник батальйону оборони краю «Полісся» Олег Умінський.

«Житомирщина завжди в питаннях безпеки та патріотичного виховання знаходиться в авангарді, саме тому до цього процесу долучилася і обладміністрація. Це черговий приклад, коли громадськість, влада і правоохоронні органи працюють злагоджено, в одному напрямку, тому що наша безпека знаходиться тільки в наших руках і ми максимально будемо підтримувати все на належному рівні», – каже заступник голови обладміністрації Ярослав Лагута.

Джерело: 1.zt.ua