Дослідниця з США у Житомирі вивчатиме методику викладання англійської мови як іноземної

21 Вересня 2015 10:30
1.zt.ua

1.zt.ua

18 вересня 2015 року відбулася зустріч ректора Житомирського державного університету імені Івана Франка Петра Сауха з американською дослідницею Амелію Олівер, яка у рамках програми «Стипендії імені Фулбрайта» прибула на річне стажування до житомирського університету.

Про це інформують на сайті навчального закладу.

Амелія Олівер (Amelia Oliver) має ступінь бакалавра з англійських і російських студій Бейте коледжу. Під час стажування в Житомирському державному університеті імені Івана Франка американська дослідниця вивчатиме методику викладання англійської мови як іноземної. Стажування Амелії Олівер проходитиме на кафедрі міжкультурної комунікації ННІ іноземної філології ЖДУ ім. І. Франка.

Амелія  проводитиме семінари для студентів та викладачів університету з американського академічного письма, зустрічі щодо особливостей навчального процесу та системи освіти в США.

Ректор університету, вручивши американській дослідниці патріотичну хустинку з символікою ЖДУ ім. І. Франка, долучив Амелію Олівер до великої родини франківців.

Нагадаємо, що програма «Стипендії імені Фулбрайта» в Україні є програмою міжнародної технічної допомоги, яка виконується Інститутом міжнародної освіти на підставі ґранту від Державного Департаменту США. ІМО офіційно акредитований, а Програма офіційно зареєстрована Міністерством економічного розвитку та торгівлі України. Програма спрямована на обмін фахівцями між Україною та Сполученими Штатами Америки, розвиток освіти та науки та підвищення професійного рівня викладачів вищих навчальних закладів. Реципієнтами ґрантів є американські та українські науковці, викладачі, аспіранти, а бенефіціаром –  Міністерство освіти і науки України.

Джерело: 1.zt.ua