Красиві, розумні, спортивні та небайдужі: в Житомирі оберуть «Королеву студенства»

16 Жовтня 2015 11:57
1.zt.ua

1.zt.ua

Дванадцять найкращих студенток вищих навчальних закладів міста Житомира вже 18 жовтня о 18:00 в приміщенні облмуздрамтеатру позмагаються за звання «Королеви студентства – 2015».

Гості свята – Дмитро БАБАК, Дарья ЗЕБРОВА, а також команда КВН “Сідней”!

Організатори свята – профспілки ВНЗ м. Житомира та Агенство Емоцій FLY! Художник-постановник конкурсу – учасниця шоу “Холостяк” – Людмила Грищенко.

Запрошення можна отримати в профкомах студентів ВНЗ м. Житомира та за телефоном:
– (093) 571 62 92.

Цілеспрямована, дружелюбна, весела, творча, сповнена креативних ідей – це все учасниця №1 – Катерина Мацейко.Катя займає посаду Голови студентської ради Житомирського інституту медсестринства. Хто б міг подумати, але в її характері поєднались чуйність, ніжність та неймовірна любов до екстриму, такого як швидкість 200-300 км/год на мотоциклі! Мрія дівчини – побудувати лікувальний комплекс, де будуть проживати та проходити повний курс лікування всі, хто хворий на рак.

Конкурсантка №2 – Аліна Левковська – дівчина з широкою душею та відкритим серцем. Вона як ніхто вміє вислухати і дати хорошу пораду. Окрім того, Аліна любить пригоди та бути в дорозі. Мрія дівчини – завести багато домашніх улюбленців. А ще – відкрити власний салон краси, в якому кожен зможе підібрати власний стиль.

Ольга Карпенко – учасниця №3 – креативна, з почуттям гумору та з червоним дипломом. За 4 попередні роки навчання вона вже встигла попрацювати спеціалістом call-центру, продавцем морозива, журналістом, менеджером з продажу, адміністратором кафе і навіть редактором весільного журналу. На даний момент Оля створює ландшафти і керує відділом проектів. Рух, краса і свобода – це 3 основні мотивації дівчини. А так як Оля любить свіжі ягоди та фрукти, її чоловіком, мабуть, має стати директор фруктової лавки. Оля поважає чесних, сміливих та відкритих людей. Улюблена книга дитинства Олі – “Пеппі довга панчоха”. Саме по ній, як каже дівчина, вона вчилась дружбі.

Олена Ясинська – учасниця №4. Не дивлячись на свій юний вік, ця дівчина з легкістю вибиває 9 з 10 в тирі. Ця дівчина – душа будь-якої компанії, хороший організатор. Олена вміє імітувати дитячий голос, тому хоче озвучити мультфільм. Дівчина обожнює тюльпани і країну Голандію, а мріє об’їздити весь світ.

Учасниця №5 – Дарина Малашенко – чутлива, тендітна та ніжна.Дарина гарно малює, а її улюбленим художником є Айвазовський. Сама ж дівчина асоціює себе з риссю. А мрія дівчини – досягти неабияких висот у медицині.

Анна Шамрай – учасниця №5 – відкрита, добра, життєрадісна дівчина. Анна – це людина з багатим і глибоким внутрішнім світом. Дівчина цінує і поважає своїх батьків. Головною метою її життя є те, щоб батьки гордились її досягненнями. Як і всі дівчата, Анна мріє про красиву історію кохання і може з упевненістю сказати, що всі думки матеріалізуються. Дівчині подобається дарувати людям щастя і бачити посмішку на їх обличчях, тому вона очолила організацію “Ми нейбайдужі” Житомирського державного технологічного університету, де займається волонтерською діяльністю.

Учасниця №7 – Ольга Касьян. Дівчина з дитинства займається моделінгом, а зараз вчиться танцювати бальні танці. Дівчина дуже любить їздити верхи на коні. Минулого року Ольга представляла Житомир на національному конкурсі краси “Міс принцеса України – 2014”. Її девіз по життю “Все, що не робиться в житті, – до кращого”.

Катерина Луференко – учасниця №8. Щира і відкрита людина, а ще – надійний та вірний друг. Катя завжди намагалась бути кращою ученицею, студенткою-відмінницею. Творча людина – це стан душі дівчини. Катя – студентка Житомирського інституту культури та мистецтв. Дівчина приймає безпосередню участь у постановках вистав як актриса і режисер. Закінчила школу акторської майстерності – Cinema Hall, а також курс практичних занять Медіа школа Positive. Знання, отримані там, надали можливість стати представником молодіжної громадської організації “Країна сонячних променів”, мета якої – змінити світ до кращого шляхом розвитку творчості і вихованням гідності у дітей. Життєве кредо дівчини: Якщо хочеш мати те, що ніколи не мав, ті повинен робити все, що ніколи не робив!

Анастасія Лігун – учасниця №9. З дитинства дівчина мріяла про щось фантастичне – стати актрисою, співачкою чи моделлю. Подорослішавши, Настя зрозуміла, що її покликання – допомагати людям. Дівчина має багато хобі: танцює, співає, пише вірші, займається хендмейдом.Настя любить брати від життя все, що можливо і проживати його так, щоб в її спогадах кожен день був особливим і вона знала, що провела його з користю не тільки для себе, але й для оточуючих.

Анна Руденко – учасниця №10 – харизматична, весела і творча натура. Їй подобаютсья великі і веселі компанії, але й не відмовиться від хорошої книги з чайочком. Дівчина любить рухатись вперед і завойовувати нові простори.
Аня є переможницею багатьох вокальних конкурсів. Мріє про подорож на великій повітряній кулі.

Учасниця №11 – Віра Панченко – майбутній практичний психолог. Життєрадісна, харизматична, комунікабельна. Дівчина любить активний відпочинок, хороше кіно і музику (грає на фортепіано), обожнює тварин. Віра – охоче вболіває за національну збірну України по футболу і за Житомирський “ІнБев”.Дівчина вже встигла об’їздити майже всі найбільш мальовничі місця України. Мріє побувати за кордоном.

Учасниця №12 – Анастасія Щербакова – активна, цілеспрямована, з хорошим почуттям гумору.Настя – максималістка, завжди прагне досконалості, як у фізичному, так і духовному плані. Дівчина активно займається спортом і веде здоровий образ життя, оскільки вважає це важливою складовою для кожної дівчини і її майбутньої сім’ї. Окрім того, дівчина любить читати і пізнавати щось нове. Настя захоплюється книгами з психології та саморозвитку, а також обожнює художню літературу. Ще Настя – талановита актриса. Вона любить театр і хорошу музику. Деякий час навіть працювала у складі аматорських колективів. А в майбутньому хотіла б організувати власну театральну студію.

Джерело: 1.zt.ua